Protecció de dades.

El responsable del tractament de les seves dades:

Identitat. EQSI GLOBAL, S.L amb CIF: B-65555211
Direcció postal: C/ Juan de la Cierva nº 15 Nivel 4 Local 18 08339 Vilassar de Dalt
Tel: 937 532 942
Correu Electrònic: info@eqsi.eu

Finalitat

Amb quina finalitat tractem les seves dades?

En EQSI GLOBAL, S.L tractem la informació que ens facilita les persones interessades amb la finalitat de l’ enviament de la informació que ens sol•licitin i facilitar ofertes de productes i / o serveis del seu interès, també elaborarem un “perfil comercial” d’acord amb la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades sobre la base d’aquest perfil.

Quant de temps conservarem les vostres dades?

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès ambdues parts per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimizació de les dades o la destrucció total dels mateixos.

Legitimació:

Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades?

La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució de contracte de subscripció a les activitats que promou l’empresa i la gestió a les seves consultes rebudes mitjançant el formulari de contacte (segons els termes i condicions que consten en la nostra política de privacitat).
L’oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se sol•licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de serveis.

Destinataris:

A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?

No es comunicaran les dades a cap destinatari, excepte per una obligació legal.

Write a Reply or Comment